Ruime keuze voor uw registratie

Zoals u ongetwijfeld weet, is de keuze voor een domeinnaam een belangrijke. Bij voorkeur komt deze overeen met uw bedrijfsnaam, en ligt de gekozen extensie in lijn met de markt die u bedient. Wanneer u uw bedrijfsnaam wilt baseren op uw domeinnaam, zorgt u er dan voor dat deze niet te lang, goed te onthouden en op één manier te interpreteren is.

Computel biedt u momenteel meer dan 350 verschillende domeinnaam-extensies. Van .ac tot .ws. Zoekt u voor uw bedrijf, vestiging of product een domeinnaamregistratie? Bovenaan deze pagina checkt u snel de beschikbaarheid.

Computel is sinds de oprichting van Stichting Domeinnaamregistratie Nederland (SIDN) deelnemer en we registreren sinds 1998 domeinnamen. Naast registratie ondersteunen wij u graag bij uw domeinnaamverhuizingen, of wijziging van bijvoorbeeld uw houdergegevens.

Spam-bescherming bij registratie
Voor extra bescherming tegen spamoverlast bij het registreren van uw domeinnaam biedt Computel Whois Privacy. Deze bescherming geldt bij domeinnaamregistraties via Registries die dit ondersteunen.

Bij een domeinnaamregistratie worden uw gegevens geregistreerd en zijn deze door iedereen op te vragen via de openbare whois-databases. Helaas worden deze databases ook geraadpleegd door spammers om bijvoorbeeld uw e-mailadres te verzamelen. Computel biedt u hiertegen een extra bescherming. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt, maar er wordt gebruik gemaakt van tijdelijke anonieme e-mailadressen. Op deze manier worden uw gegevens beschermd en wordt voorkomen dat u onnodige spamberichten ontvangt.

SSL: onmisbare veiligheid

Computel biedt u een ruime keuze aan SSL certificaten voor uw website, van alle gerenommeerde merken: Comodo, VeriSign, Geotrust, GlobalSign en Thawte. Middels SSL-installatie toont u dat u de veiligheid van uw websitebezoeker serieus neemt en straalt u zichtbaar vertrouwen uit. Met de invoering van de aangescherpte Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is dit inmiddels een must geworden.

Wij bieden u:

– Aantrekkelijke prijzen
– Snelle uitgifte
– Acceptatie door 99% van de browsers
– Directe telefonische support
– Support bij whois-wijzigingen

Een SSL certificaat geldt in principe voor één enkele domeinnaam. Bijvoorbeeld een SSL certificaat voor ofwel webmail.computel.nl (subdomein), www.computel.nl of computel.nl (zonder www). Echter bij de meeste certificaten is een tweede domeinnaam mogelijk, voor bijvoorbeeld zowel www.computel.nl als computel.nl.

Met een wildcard (*) certificaat kunt u voor één domeinnaam ook alle subdomeinnamen voorzien. Bijvoorbeeld www.computel.nl, computel.nl, webmail.computel.nl, *.computel.nl. U hoeft dan niet aparte certificaten aan te schaffen per (sub)domeinnaam.

Domeinvalidatie
SSL certificaten met domeinvalidatie zijn voordelig in gebruik. Bij dit type certificaten wordt alleen de domeinnaamhouder gecontroleerd. De bedrijfsgegevens van de domeinnaamhouder ontbreken in het certificaat. Net als bij andere certificaten ondersteuning voor zowel 128 als 256 bits encryptie.

Uitgebreide validatie
Certificaten met een zogeheten groene balk zijn van het type Uitgebreide Validatie, of Extended Validation (EV). De houdergegevens worden gecontroleerd en de adresgegevens worden opgenomen in het certificaat en in de groene adresbalk weergegeven. Dit type certificaat is populair onder webshops en websites van banken.