Hostingpakketten

Hostingpakketten2018-04-30T07:36:49+00:00

Oplossingen voor professionals

Of u nu een startend webdeveloper bent of een succesvol internetbureau runt: Hosting Standby van Computel biedt altijd de juiste hostingoplossing. Wij begrijpen dat u de toewijding die in de met zorg ontwikkelde websites zit, ook terug wilt zien bij uw hostingprovider. Het zo goed mogelijk bedienen van de klant staat namelijk óók bij ons centraal.

Leg de lat zo hoog als u wilt met de door u toegepaste techniek. Wij zorgen ervoor dat iedere site de gebruikerservaring krijgt die hij verdient.

Hosting Standby biedt zowel shared hosting als virtual private servers (VPS) aan. Onze shared hosting wordt doorlopend gemonitord en is geschikt voor de meeste websites. Mocht u meer vrijheid wensen op technisch gebied en structureel veel bezoekers/dataverkeer hebben, dan raden wij een VPS aan.
Beide oplossingen bieden u volledige flexibiliteit: het aantal mailboxen, databases, dagelijkse back-ups en de hoeveelheid schijfruimte worden op maat ingericht. Dus ook als u voordelig van start wilt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over Hosting Standby?

Onze techniek

Al onze servers zijn uitgevoerd met dubbele componenten, dataopslag over meerdere schijven en een 4 uur support SLA van Dell. Wij maken dagelijks een back-up van uw website, waarbij wij een retentieperiode van 30 dagen hanteren. De back-ups worden brandveilig buiten het datacenter bewaard.

Om performance en capaciteit te garanderen, monitoren we het verkeer van onze shared servers constant zodat we tijdig capaciteit op en af kunnen schakelen. Het beheer van de servers wordt volledig door ons uitgevoerd; zelf heeft u geen technische kennis nodig. En ook als u het beheer van uw VPS volledig zelf uit wilt voeren, krijgt u hiertoe alle mogelijkheden.